Sleepingfox Hotel Group

Aktuellt

Dalecarlia Hotel & Spa väljer Best Western Hotels & Resorts

 
DSC_0040 kopia.jpg

Vackra Dalecarlia Hotel & Spa väljer Best Western Hotels & Resorts

Från och med 1 juni blir Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg ny medlem hos Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som är ett BW Premier Collection, är beläget i hjärtat av Dalarna med majestätisk panoramautsikt över Siljan. Dalecarlia Hotel & Spa erbjuder alltifrån storslagen natur och spaavdelning, till konferensmöjligheter och närhet till lokala sevärdheter.

Best Western Hotels & Resorts består av fler än 100 privatägda hotell på närmare 70 orter, vilket erbjuder gästen den bästa lokala täckningen i hela landet. Hotellen präglas av olika karaktär och erbjudande, och för att göra det enkelt för gästen finns ett antal märkningar.

Nytillskottet Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg är ett BW Premier Collection, vilket är märkningen på kedjans mest exklusiva boutiquehotell med minst 4 stjärnor. Utmärkande karaktärsdrag är erbjudandet om en lyxig upplevelse av alltifrån omgivning, design, arkitektur och service.

– Vi är oerhört glada för vår nya tillhörighet och ser det som en fjäder i hatten att vara ett BW Premier Collection hotell. Medlemskapet är en fantastisk möjlighet att fortsätta utvecklas och vi ser fram emot ett bra samarbete, säger Ann-Louise Gustafsson, VD Dalecarlia Hotel & Spa.

Dalecarlia Hotel & Spa är ett utpräglat konferens- och spahotell med närhet till natur och vatten. Hotellet ligger på en höjd i Tällberg med närhet till storslagen natur och lokala sevärdheter som exempelvis Dalhalla.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett högkvalitativt resorthotell. Dalecarlia Hotel & Spa är en härlig destination i sig, både för affärs- och nöjesresenärer, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

Ann-Louise Gustafsson, VD
Dalecarlia Hotel & Spa
Tel: +46 247-89 100
E-post: ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se