Sleepingfox Hotel Group

Om oss

 
 

Om oss

 
 

Sleepingfox Hotel Group AB ägs av Lars-Jerker Molin, Johan Kukacka och Jonas Westring.

Sleepingfox affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen. Våra hotell ska erbjuda bra boende med god service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen. Personliga hotell för moderna människor är våra ledord!

Kvalitet, service och säkerhet är andra viktiga faktorer för oss. I syfte att få en kvittens på att vi är på rätt väg har hotellen valt att ansluta sig till Sveriges Hotell & Restaurangföretagares officiella klassificering. Bedömning och inspektion sker ytterst noggrant utifrån en detaljerad kravspecifikation. Best Western Plus Sthlm Bromma, Best Western Gustaf Wasa Hotell, Best Western Hotel Baltic samt Dalecarlia Hotel & Spa är 4-stjärniga hotell medan Best Western and hotel är 3-stjärnigt.

Under 2019 kommer vi att öppna Best Western and hotel Linköping. Ett nytt hotell med samma koncept som Best Western and hotel i Stockholm. Smaller rooms – better comfort.

Varmt välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell, vi ser fram emot att få ha dig som vår gäst!

Lars-Jerker, Johan och Jonas

 
 
 

Best Western Hotels & Resorts

Våra hotell är med i Best Western Hotels & Resorts - Sveriges största hotellkedja. I Skandinavien har kedjan över 150 hotell och 11 varumärken som alla erbjuder ett personligt boende. Hotellen är privatägda och har därför alla en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Totalt finns över 4 200 Best Western hotell i över 100 länder.

 
 
Best Western Logo_Horizontal_1 Line_RGB_300_DPI.jpg