Sleepingfox Hotel Group

Aktuellt

Mamma Augustas Kök kammade hem två restaurangpriser!

Best Western Hotel Baltic har en mycket omtyckt och populär restaurang och det visade sig under Sundsvalls Restauranggala 2019. Två priser tog restaurangen emot: "Folkets Restaurang" och "Årets Hotellrestaurang/bar".

- Jag är så stolt över min personal och att vi får ta emot dessa priser, säger Susanne Wernersson, hotelldirektör på Best Western Hotel Baltic. Vi arbetar målmedvetet med att utveckla vår restaurang och siktar mot en ständig förbättring och att hålla hög nivå på både service och matlagning. Våra värdeord är: Vi har passion, vi gör allt med kärlek, vi har ett familjärt samarbete. Att få dessa utmärkelser visar att vi arbetar på rätt sätt och att det vi gör uppskattas av våra gäster.'

Jurys motivering: Folkets Restaurang i Sundsvall 2019

”I en modern men anrik miljö har den här inrättningen lyckats framhäva och höja det klassiska matsalshantverket genom nya satsningar, välkomponerade koncept och inte minst välsmakande måltider. En målmedveten satsning som verkligen har lyckats vinna Sundsvallsbornas hjärtan och magar.”

Jurys motivering: Årets Hotellrestaurang/bar i Sundsvall 2019

”Här är också en satsning som höjt det kulinariska medelvärdet i den nya smakstaden Sundsvall. Redan 1890 grundade en modig kvinna hotellverksamhet på platsen, och hon har även fått ge namn till vinnaren i denna kategori. Nya rum, toppmodernt gym och ett antal nya och lyckade matkoncept har både höjt anseendet och omsättningen på denna klassiker. Ja, den här mamman har verkligen fått en rejäl och lyckad ansiktslyftning! Årets hotellrestaurang/bar är Mamma Augustas Kök!”

Gruppbild.jpg
Lisa Guldvarg